« Vissza
[2014. július 11.]

Folytatódik a burkolatfelújítás Debrecen belvárosában

2014. július 14-től (hétfőtől) a Rózsa utcán és a Piac utcának a Miklós utca és Széchenyi utca közötti szakaszán is elkezdődnek a munkálatok. Debrecen önkormányzata kormánytámogatásból valósítja meg az érintett utcák burkolatának felújítását.

A kivitelező a Rózsa utca út-, parkoló- és járdafelületeit is térkőburkolatra cseréli.

A Piac utca érintett szakaszán az útburkolatot újraaszfaltozzák, az útszegélyeket kicserélik, a nyugati oldal járdaszakaszait térkőburkolatra cserélik, és néhány helyen – a járdán kialakítandó, a gyalogos-forgalomtól elválasztott kerékpárút miatt – a szegélyeket korrigálják.

A kivitelezési munkák ideje alatt az érintett területeken a parkolókat lezárják, valamint forgalomkorlátozás, sávszűkítés lesz.

Kérjük a járművezetőket, hogy ne megszokásból, hanem a kihelyezett forgalmi jelzőtáblák utasításainak megfelelően, figyelmesen és óvatosan közlekedjenek!

Kérjük a gyalogosokat, vegyék figyelembe, hogy a kivitelezés miatt lezárt területek munkaterületek, ezért a kordonokon, korlátokon ne járjanak át! A gyalogos- és gépjárműforgalom elől elzárt területeket senki ne használja!

Türelmüket, megértésüket köszönjük!